Projekt eredményei

A munkahelyi innováció modern helyzete: A partnerek összefoglaló jelentést készítenek a munkahelyi innováció témájában meglévő szakirodalomról, valamint egy strukturált kérdőíven alapuló terepkutatást.

WINComp: Munkahelyi Innovációs Menedzser szakmai profiljának meghatározása és az Európai Képesítési Keretrendszer három pillérén alapuló képzési tanterv.

Munkahelyi innovációs menedzser szakképzési tanfolyam és démó programok: A képzés fő célja a munkaadók, HR (vagy más) vezetők és munkavállalók kiképzése, akik munkahelyi innovációs menedzserként tevékenykednek majd.

A Munkahelyi Innovációs Menedzser szakmai profiljának tanúsítási folyamata: A résztvevők generált profiladataihoz megfelelő kérdésadatbázis kerül felhasználásra, valamint a résztvevők vizsgára is jelentkezhetnek képességeik, tudásuk igazolására.

Az e-WIN Platform fejlesztése: Ahhoz, hogy sikeresen megvalósítsuk a projekt olyan jelentős elemeit, mint a fenntarthatóság, az átadhatóság és a projekt eredményeihez való hozzáférés, a partnerek interaktív e-learning platformot fejlesztenek ki.

Kézikönyv és eszköztár kidolgozása munkahelyi innovációs menedzserek és politikai döntéshozók számára: Várhatóan ez lesz az első olyan páneurópai kézzelfogható anyag, amely holisztikus keretet biztosít a munkahelyi innovációs menedzser új szakmai profiljához.