Projekt eredményei

A munkahelyi innováció modern helyzete: A partnerek összefoglaló jelentést készítenek a munkahelyi innováció témájában meglévő szakirodalomról, valamint egy strukturált kérdőíven alapuló terepkutatást.

WINComp: Munkahelyi Innovációs Menedzser szakmai profiljának meghatározása és az Európai Képesítési Keretrendszer három pillérén alapuló képzési tanterv.

Kattintson a Pdf elolvasásához! 👇

1. WIN képzési tanterv

2. A képzési tanterv felépítése

3. Szakmai profil Kompetencia keretrendszer

Munkahelyi innovációs menedzser szakképzési tanfolyam és démó programok: A képzés fő célja a munkaadók, HR (vagy más) vezetők és munkavállalók kiképzése, akik munkahelyi innovációs menedzserként tevékenykednek majd.

A Munkahelyi Innovációs Menedzser szakmai profiljának tanúsítási folyamata: A résztvevők generált profiladataihoz megfelelő kérdésadatbázis kerül felhasználásra, valamint a résztvevők vizsgára is jelentkezhetnek képességeik, tudásuk igazolására.

Az e-WIN Platform fejlesztése: Ahhoz, hogy sikeresen megvalósítsuk a projekt olyan jelentős elemeit, mint a fenntarthatóság, az átadhatóság és a projekt eredményeihez való hozzáférés, a partnerek interaktív e-learning platformot fejlesztenek ki.

Kézikönyv és eszköztár kidolgozása munkahelyi innovációs menedzserek és politikai döntéshozók számára: Várhatóan ez lesz az első olyan páneurópai kézzelfogható anyag, amely holisztikus keretet biztosít a munkahelyi innovációs menedzser új szakmai profiljához.

Az Európai Unió finanszírozásával. A kifejtett nézetek és vélemények azonban kizárólag a szerző(k) sajátjai, és nem feltétlenül tükrözik az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) véleményét. Ezekért sem az Európai Unió, sem az EACEA nem tehető felelőssé. 2021-1-DE02-KA220-VET-000032959

Copyright © 2022 WIN. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive